科学网

 找回密码
  注册
搜索
热搜: 科学 论文
搜索
设计偏安全还是偏保守??
韩成林 2009-12-13 10:45
今天拜读一位业内人士的文章 在谈到控制内力设计时 说: 荷载横向分 配系数采用刚性横梁法、刚接板(梁)法和梁格法计算, 取三者大 值进行控制设计 我冒昧的想 这样的设计 多耗费多少普通钢筋和预应力钢筋? 多耗费多少混凝土啊? 最新的优化设 ...
个人分类: 土木与交通|3622 次阅读|没有评论
Thanks for the administrator!!
韩成林 2009-4-21 08:36
Firstly ,I am very appreciated for the access to this blog.Then I will study from the professors in this blog who has already registored. Thanks the science blog! From now on ,I should study harder and harder because of the gap with the expert in my field.
个人分类: 生活点滴|2394 次阅读|没有评论

本页有 1 篇博文因作者的隐私设置或未通过审核而隐藏

Archiver|手机版|科学网 ( 京ICP备07017567号-12 )

GMT+8, 2022-6-25 21:25

Powered by ScienceNet.cn

Copyright © 2007- 中国科学报社

返回顶部